OpenContent

Disclaimer

Welkom bij losuimte.nl.

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met de volgende voorwaarden en bepalingen:

  1. Informatie op deze website wordt verstrekt voor algemene informatieve doeleinden. We streven ernaar om de informatie actueel en nauwkeurig te houden, maar we bieden geen garantie voor de volledigheid, juistheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op deze website. Gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.

  2. LosRuimte.nl is niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies, direct of indirect, voortvloeiend uit het gebruik van of vertrouwen op de informatie op deze website.

  3. Deze website kan links bevatten naar andere websites die niet onder onze controle vallen. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites van derden. Het opnemen van links naar andere websites impliceert niet noodzakelijkerwijs een goedkeuring van de inhoud ervan.

  4. LosRuimte.nl behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de informatie op deze website of om de website geheel of gedeeltelijk stop te zetten.

  5. Eventuele persoonlijke informatie die via deze website wordt verstrekt, wordt behandeld in overeenstemming met ons privacybeleid.

Door deze website te gebruiken, stem je in met deze disclaimer. Als je het niet eens bent met deze voorwaarden, verzoeken we je deze website niet te gebruiken.

Laat het ons weten als je vragen of opmerkingen hebt via erwin.vrensen@losruimte.nl.

Laatst bijgewerkt: 1 maart 2024.