“A mind is like a parachute. It doesn’t work if it is not open.” - Frank Zappa

Laat ik beginnen met wat mij het meest enthousiasmeert... muziek. Mijn liefde voor muziek is veelzijdig – van het luisteren en bezoeken van muziekevenementen tot het zelf creëren ervan. Deze passie vindt een sterke weerklank in mijn werk, waarbij muziek zowel een verbindende als verrassende rol speelt. Hoewel ik persoonlijk niet altijd van verrassingen houd, streef ik er in mijn professionele leven naar om anderen positief te verrassen.

Bij LOS bevind ik me in een dynamische omgeving waar ideeën tot leven komen en dromen vorm krijgen, met als doel een mooier en beter Nederland. Mijn bijdrage binnen LOS is veelzijdig; ik ben betrokken bij specifieke projecten, maar lever ook op een meer algemene wijze mijn inbreng. Mijn werkzaamheden variëren van het ontwerpen van campagnes voor omgevingsvisies tot het selecteren van de juiste digitale ontwerptools en het ontwikkelen van websites. Ik volg technische ontwikkelingen op ons vakgebied dan ook op de voet.

Mijn ervaring als zelfstandig ontwerper, fotograaf en als vakdocent op het MBO heeft mij een breed scala aan vaardigheden opgeleverd. Deze vaardigheden deel ik graag en met veel enthousiasme met mijn collega's en opdrachtgevers.

Zoals Frank Zappa het mooi verwoorde: "A mind is like a parachute. It doesn’t work if it is not open." Deze woorden vatten mijn overtuiging samen dat openheid, nieuwsgierigheid en creativiteit cruciaal zijn in zowel mijn persoonlijke als professionele leven.

Erwin Vrensen

Ontwerper, fotograaf +31 615 25 46 10