OpenContent

"Self-interest is for the past, common interest is for the future." - David Attenborough

De wereld SAMEN een beetje mooier maken, daar krijg ik energie van!  Het klinkt zo simpel…, maar er komt veel bij kijken. De wereld om ons heen, onze leefomgeving, verandert voortdurend en daarmee ook ons vak als ontwerper. Een mooie uitdaging dus, die om creativiteit en meedenken in elkaars belangen vraagt.

Als projectleider en landschapsarchitect werk ik inmiddels zo’n 25 jaar met veel enthousiasme aan een breed scala ruimtelijke opgaven: landelijk en stedelijk, grote en kleine schaal. De eerste 10 jaar bij verschillende ontwerpbureaus (Kuiper Compagnons, BRO adviseurs en MTD landschapsarchitecten), daarna 10 jaar bij de gemeente Oss en nu weer zo’n 5 jaar bij LOS. 

Mijn hart ligt bij integrale gebiedsontwikkeling in co-creatie met alle betrokken partijen: echt SAMEN projecten en visies opbouwen. Ik hou dan ook echt van bottom-up projecten.

Tegelijkertijd ben ik zeer sterk inhoudelijk gedreven, waarbij mijn kracht zit in het zien en bedenken van integrale oplossingen voor de grote maatschappelijke vraagstukken zoals klimaatadaptatie, verbeteren van de biodiversiteit, de landbouwtransitie, de leefbaarheid in de kleine kernen, denken vanuit het bodem- en watersysteem, een goede woning voor iedereen en een gezond landschap om in te wonen en te recreëren. 

Zullen we samen aan de slag gaan?  

Liselore Burgmans

Landschapsarchitect +31 6 26 780 222‬