OpenContent

“Kom, gaan we samen toekomst maken!”

Wie wil er samen met mij aan de toekomst werken? Laten we dan nog liever nu dan morgen beginnen! 

Denken in kansen en samenwerken zijn voor mij van groot belang. Ik ben trots dat we ons al in een heel fijne leefomgeving bevinden, maar ben altijd op zoek naar hoe het nog beter kan! Er komen nog zoveel veranderingen aan en onze woonomgeving is geen blanco vel papier. Er liggen dus nog volop kansen voor het grijpen. Daarnaast blijf ik continu nieuwe dingen leren, door te doen! 

Samen met collega's, opdrachtgevers en uiteindelijke gebruikers zoek ik altijd naar een praktische en doeltreffende vertaling voor onze leefomgeving. Soms op strategisch niveau, waarbij we de contouren vaststellen voor de uiteindelijke uitvoering; soms werken we aan een concreet plan, waarbij juist de samenwerking met verschillende mensen mij energie geeft om door te pakken. In de plannen zet ik altijd de gebruiker centraal en ik verbind allerlei wensen met elkaar, of het nu gaat om bijvoorbeeld de natuur, goede bereikbaarheid of het integreren van water.

Ben jij geïnteresseerd om samen met mij de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan? Neem dan snel contact met mij op!

Gaby Rasenberg

Stedenbouwkundig Ontwerper ‭+31 6 34 30 62 86‬