“Think big but always remember to make the places where people are to be, small.” – Jan Gehl  

Hoi! Ik ben Vicky van de Sanden, een stedenbouwkundig ontwerper bij LOS met een hart voor de menselijke maat in onze leefomgeving. Mijn passie? Het vormgeven van ruimtes die niet alleen functioneel zijn, maar waar mensen zich ook écht verbonden voelen. Bij LOS heb ik de unieke kans om samen met bewoners en omwonenden hun verhalen en dromen om te zetten in concrete plannen. Deze directe betrokkenheid maakt elk project persoonlijk en elk ontwerp bijzonder.

De diversiteit binnen ons team is mijn dagelijkse inspiratie. Elke collega, met zijn eigen achtergrond, brengt een ander perspectief dat ons werk verrijkt. Of het nu gaat om een omgevingsvisie of een verkavelingsplan, samen creëren we omgevingen die mensen uitnodigen tot interactie en het gevoel van gemeenschap bevorderen.

Mijn drijfveer ligt in de uitdaging om ruimtes te ontwerpen waarin iedereen zich thuis voelt. Of ik nu door een stad/dorp wandel of een gesprek voer in de buurt, ik ben altijd op zoek naar inspiratie over hoe ruimtes ons kunnen verbinden. Na het afronden van mijn opleiding Urban Design aan de NHTV, heb ik bijna 3 jaar waardevolle ervaring opgedaan als assistent ontwerper bij de gemeente Amsterdam. 

Ik hoop dat we samen, of u nu opdrachtgever of toekomstige collega bent, onze omgeving kunnen vormgeven tot een plek waar iedereen zich verbonden voelt. Laten we die dialoog starten en samenbouwen aan de toekomst.

Vicky van de Sanden

Stedenbouwkundig Ontwerper +31 (0)73 – 711 37 70