“Ruimte ervaar je pas goed als je echt van perspectief durft te wisselen.” 

Er is niets mooiers dan bezig te zijn met onze leefomgeving. Soms lijkt alles zo vanzelfsprekend maar je kunt er letterlijk en figuurlijk niet omheen. Voor mij is de uitdaging dat omgevingen kloppen en echt ruimte bieden aan mensen om zich er te kunnen ontwikkelen, er iets aan toe te voegen, het moet hun ruimte zijn. 

Omdat die ruimte van iedereen is werk ik steeds intensief met veel verschillende partijen samen. Dat maakt het voor mij dubbel interessant en inspirerend; begrijpen wat er speelt en wat mensen drijft en vandaaruit samen een beeld vormen van de gedroomde toekomst. 

Daarom vind ik dat je de ruimte ook pas echt snapt en ervaart als je deze vanuit meerdere perspectieven durft te bekijken.

Ik krijg energie van de mooie club mensen binnen LOS. Die allemaal hun eigen steentje bijdragen. Binnen LOS ervaar ik dat mensen gepassioneerd zijn voor hun vak maar ook volop aandacht hebben voor elkaars beelden en eigenaardigheden. Die verschillende kleuren maken het palet volledig. Om vorm te mogen geven aan de ontwikkeling van LOS en de LOSsers is een cadeau!

Ik word onrustig als dingen niet in beweging komen. Daarom vind ik dit vak ook zo mooi. Het zijn weliswaar trage veranderingsprocessen maar met enorme impact. En vooral in deze tijd geweldig relevant gezien de enorme verbouwing waarin ons land verkeert. Ik geniet ervan om met LOS hierin van betekenis te mogen zijn en zo onze opdrachtgevers een stap verder te helpen in het beter maken van onze leefomgeving.

Gerbert Smulders

Landschapsarchitect ‭+31 6 23 352 569‬