“Aandacht = kleine dingen zijn al groots genoeg.”

Isabella de Boer, officemanager bij LOS op Fort Isabella

fort|en (meerv.) groot en sterk gebouw dat dient ter verdediging

Groot? 1.57m… dat valt dus wel mee.

En? Ik ben wel van samenwerken en iedere dag weer iets leren, dus de ‘en’, graag! Zeker in deze inspirerende, creatieve én leuke groep Lossers die gaat voor een betere, fijnere leefomgeving voor iedereen. De ‘en’ staat ook voor mijn gezin.

Sterk? Ik ben sterk in organiseren, teksten schrijven en ‘alles in de gaten houden’. In mijn functies programmamaker bij Bibliotheek de Kempen, officemanager bij Stichting miMakkus en communicatiemedewerker bij Bibliotheek Midden-Brabant combineerde ik deze talenten en nu doe ik dat bij LOS.

Gebouw? Fijn om te werken op een historische plek bij een organisatie die vernieuwing hoog in het vaandel heeft staan.

Dat? De 5 w’s vind ik wel interessant. Wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe? (in een vrije vertaling is de wat even dat). Of ik nou facturen verstuur, personeelsadministratie verzorg, kantoorvoorraad bestel of een personeelsuitje (mee) organiseer, de 5 w’s komen altijd terug in het werkproces.

Dient? Een officemanager is per definitie dienend, ik ontzorg mijn collega’s op gebied van administratie, organisatie en communicatie (en ben soms ‘moederke’ voor onze stagiairs…).

Ter? Onze plek op Fort Isabella, heerlijk met collega’s wandelen in lunchtijd. Soms in het parkachtig aangelegd complex met volop levendigheid door bewoners, bedrijven en horeca, de andere keer in het bos of langs het water. Echt genieten van zoveel groen!

Verdediging? Mijn arsenaal ter verdediging bestaat uit mijn charmes.

Isabella de Boer-Verheijen

Officemanager +31 (0)73 – 711 37 70