“Droom, ontwerp en creëer je eigen wereld.”

Tijdens de vooropleiding Art & Design aan de kunstacademie ArtEZ in Arnhem heb ik kennis mogen maken en ervaring opgedaan met allerlei kunstdisciplines: van vormgeving tot beeldende kunst en van modeontwerp tot grafisch ontwerpen. Mijn creativiteit heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt in deze periode. De opleiding leerde mij visueel onderzoeken en experimenteren. Na deze introductie in de creatieve wereld wist ik wat ik later wilde worden: ontwerper van onze leefomgeving. 

In 2018 studeerde ik af aan de opleiding Urban Design aan de NHTV (tegenwoordig BUas) in Breda. Daarna werkte ik vijf jaar aan uiteenlopende stedenbouwkundige opgaven bij twee ontwerpbureaus voordat ik bij LOS binnenstapte. Hier kan ik mijn ervaring toepassen, mijn kennis verbreden en samen met collega’s, opdrachtgevers en stakeholders werken aan mooie plannen.

Het is voor mij van groot belang dat mijn ontwerpen bijdragen aan de identiteit van de plek en deze waar mogelijk versterken. De karakteristieke ruimtelijke kenmerken, landelijke structuren en de cultuurhistorie van een plek vormen daarom een inspiratiebron voor een nieuwe ruimtelijke invulling. Voor mij is het creëren van een leefomgeving waar mens en dier zich prettig voelen een belangrijke drijfveer. Daar word ik enthousiast van!

Floor Gremmen

Stedenbouwkundig Ontwerper +31 (0)73 – 711 37 70