“Kun jij al buiten de hokjes kleuren? “ - Loesje

Het leukste aspect aan werken in het stedenbouwkundig domein vind ik dat het alles omvat wat je buiten ziet. Ik ervaar de wereld om ons heen als één grote speelplaats. Waar ik ook ben, er is altijd wel iets dat me interesseert of inspireert. Hiernaast kan ik als ontwerper bijdragen aan het creëren van prettige leefomgevingen voor mens en dier. Daar word ik blij van! 

Mijn passie voor stedenbouw en inrichting van de openbare ruimte komt goed tot uiting bij LOS. Kort na mijn studie Urban Design ging ik hier aan de slag als ontwerper. Inmiddels heb ik al aan heel wat projecten meegewerkt: van gedetailleerde afkoppelplannen tot uitgebreide centrumvisies. 

Binnen alle projecten spreekt het grafische gedeelte mij het meest aan. Na veel overleg, rekenen en tekenen, komt dan eindelijk het mooie plaatje aan de beurt. Een visuele samenvatting van het harde werk dat we hebben verzet. 

Ik krijg er energie van om samen met collega’s, opdrachtgevers en stakeholders toe te werken naar een resultaat waar we allemaal trots op kunnen zijn. Samenwerken met mij is een combinatie van hard werken en Brabantse gezelligheid. En met die eigenschappen ben ik gelukkig goed om m’n plek binnen het team van LOS!

Loes van Poppel

Stedenbouwkundig Ontwerper +31 (0)73 – 711 37 70