“Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.” - Albert Einstein

Werken bij LOS is een geweldige ervaring, hier kan ik aan verschillende projecten werken die stedenbouw en landschapsarchitectuur combineren. Het werk zelf is veelzijdig, met onderzoek, analyse, conceptvorming, visualisatie en het maken van illustraties. De groene werkomgeving bij LOS stimuleert mijn creativiteit en verruimt mijn verbeelding.

Ik zie de vakgebieden van stedenbouw en landschapsarchitectuur als belangrijke factor om klimaatadaptieve leefomgevingen en een duurzame toekomst te waarborgen. Ik houd ervan om uitdagingen aan te gaan en samen met klanten en collega's ideeën te bedenken om problemen op te lossen.

Hier bij LOS wil ik mijn vaardigheden en kennis in landschapsarchitectuur verder ontwikkelen. Het zien van de resultaten na hard werken maakt me gelukkig. De opwinding van een nieuw project en wat er hierna komt, geeft me energie om vooruit te gaan.

Sinds februari 2023 werk ik als landschapsontwerper bij LOS. Ik behaalde mijn bachelor in architectuur in Bangladesh en mijn master in landschapsarchitectuur in Estland. Naast mijn werkervaring bij LOS heb ik ervaring opgedaan in Nederland, Bangladesh, Estland en België. 

Elke plaats heeft zijn eigen verhaal. Ik geniet ervan om dat verhaal te ontdekken en te vertellen door middel van analyse, creatieve ontwerpen en grafische tekeningen. Naast ontwerpen geniet ik ook van mijn tijd in de tuin met verschillende planten en groenten. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om een inspirerende groene omgeving te creëren.

Lia Chowdhury

Landschapsontwerper +31 (0)73 – 711 37 70