“Architecture is the masterful, correct and magnificent play of volumes brought together in light.” - Le Corbusier

Tijdens mijn studie Master of Bouwkundig ingenieur, was Urban design altijd mijn favoriete vak. 

Mijn moto over het landschap en stedenbouw zijn natuur en mensen. Het belangrijkste deel van ontwerpen van een mooi landschap is dat wij mensen met natuur dichter bij elkaar kunnen brengen, zelfs in een moderne tijdperk met moderne wensen van mensen. Een eerlijke verdeling én combinatie tussen mensen en natuur.

Na 20 jaar ervaring bij verschillende bedrijven, ben ik sinds 2021 werkzaam bij LOS. Bij LOS kan ik deze combinatie mogelijk maken. LOS inspireert mij om mijn eigen visie en dromen over de leefomgeving van stedenbouw en landschap in een prachtige land als Nederland (vooral Brabant) te vervullen.

Als project 3D tekenaar, krijg ik elke dag te maken met prachtige uitdagingen en met nieuwe projecten. Samen met ons professionele team proberen we niet alleen de wensen van onze opdrachtgevers (investeerders, gemeentes, projectontwikkelaars…) zo perfect als mogelijk waar te maken maar ook de dromen van de mensen die in deze leefomgeving (gaan) wonen, te verwezenlijken. Ik ben erg blij dat ik bij LOS mijn steentje bij mag dragen ondanks de soms ingewikkelde maar vooral mooie projecten. Met veel teamwork krijg ik altijd een positieve energie van mijn collega’s om met discipline en een goede communicatie  harder en efficiënter te kunnen werken.