“De rechte lijn leidt tot de ondergang van de mensheid.” - Friedensreich Hundertwasser

Dit zei ooit mijn favoriete architect. Deze quote zegt alles over mijn manier van werken: rechtlijnig zijn is niet mijn ding. Ik hou van onbekende uitdagingen en ga op zoek naar vernieuwende en creatieve oplossingen. Ik daag mensen uit, prikkel ze, inspireer ze tot het onbekende. Ik denk niet ‘out of the box’, ik ben het.  

Friedensreich Hundertwasser is ook één van de redenen dat ik hier zit. Zijn kleurrijke ontwerpen en visie over de leefomgeving hebben mijn fascinatie voor architectuur en ruimtelijke inrichting vergroot. Zo ben ik terecht gekomen bij een bachelor in planologie. Mijn liefde voor renaissance paleizen, barokke kerken en jugendstil villa’s brachten mij uiteindelijk bij een master in de Architectuurgeschiedenis.  

Bij LOS werk ik als planoloog. Ik put veel uit mijn eerdere werkervaringen in de journalistiek en communicatie. Ik vind het leuk om op pad te gaan en te spreken met bewoners over hun problemen en wensen. De gedachten achter een mening of uitspraak wakkeren mijn nieuwsgierigheid aan. Daarnaast voel ik mij erg gedreven om beleidsteksten aan te scherpen tot het hoognodige, om ze leesbaar en behapbaar te houden. Het overbrengen van informatie op een zo aantrekkelijk mogelijke manier is iets waar ik goed in ben en energie van krijg.